Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Indret børneværelset med moderigtige og smarte valg

Indret børneværelset med moderigtige og smarte valg

Har du planer om at skulle indrette et børneværelse, og ved du ikke helt, hvad du skal gøre? Der findes faktisk masser af gode, smarte og børnevenlige løsninger, som ligeledes er moderigtige og stilfulde. Vil du vide mere, så læs videre her.

Vælg et godt og holdbart tæppe

Et tæppe pynter stor set ethvert rum, og vil du finde en stilfuldt tæppe til børneværelset, så kan du med fordel vælge det smarte Pappelina Mono. Det er farverigt og dekorativt, og så er det ekstra smart til dine børns værelser. Tæppet er nemlig meget slidstærkt og super let at rengøre. Faktisk kan det maskinvaskes, og det er derfor meget praktisk at bruge der, hvor dine børn opholder sig og leger.

Møbler og sækkepuder fra Fatboy

Dine børn vil med garanti elske at få en lækker sækkestol fra Fatboy ind på deres værelse. De er bløde og behagelige at sidde i, og så kan de bruges til alverdens ting. De er perfekte til børneværelset, eftersom de er lavet i robuste og slidstærke materialer. Mange af produkterne fra Fatboy tåler endda maskinvask, hvilket indimellem kan være en kæmpe hjælp i en hverdag med små børn.

Søde og dekorative uroer fra Flensted Mobiles

Hvis du leder efter fin og dekorativ pynt til børneværelset, så kan du med fordel vælge en fin og eksklusiv Flensted uro. De fås med alle mulige former for motiver, og mange af dem er helt perfekte til et hyggeligt og stilfuld børneværelse. De fine uroer fra Flensted Mobiles kan på mange måder være med til at sætte prikken over i’et på børnenes værelser, og så kan det være med til at give indretningen ekstra personlighed og skabe en hyggelig stemning, så dine børn har lyst til at opholde sig og lege på deres værelser.

Recommended Articles