Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Er der mode inden for e-cigaretter?

Er der mode inden for e-cigaretter?

Benytter du dig selv af e-cigaretter, og søger du svar på, om der er nogle nye tendenser og trends inden for dette univers? Så kan det være, at du skal læse med i denne artikel, hvor det er muligt at finde svar på det.

 

E-cigaretter er tilladt i mange lande

I dag er der rigtig mange lande, der har tilladt, at man bruger e-cigaret. Det skyldes nemlig også, at det jo er et langt sundere alternativ til traditionel rygning, hvor man forgifter sin krop og kommer til at lugte af røg. At der er flere lande, der er med på trenden, er et bevis på, at e-cigaretter virkelig er blevet moderne.

 

Enorm stigning af salg af e-cigaretter

Hvis man kigger på, hvor meget salget af e-cigaretter er steget bare inden for de sidste 10 år, så får man virkelig også et godt eksempel på, hvor meget det er steget i popularitet. Det er både noget, som man ser unge og ældre mennesker bruge. Der er f.eks. mange, der bruger det i forbindelse med rygestop, hvor de synes, at det er svært at undvære nikotinen. Men selvom nikotin også er vanedannende, så er det jo stadig langt bedre, end hvis man udsatte sin krop for indtag af tobak, hvilket virkelig er det, der er giftigt.

 

Du kan købe det på nettet

Der er flere fysiske butikker, hvor det er muligt at købe e væske. Men i dag handler de fleste deres e væske på nettet. Det er ligeledes en tendens, der er steget inden for de seneste par år. Men det er ikke så mærkeligt, hvorfor der er så mange, der vælger at gøre det på denne måde. Det er nemlig langt nemmere, at man bare kan sidde derhjemme og bestille, hvorefter man venter et par dage på, at det bliver leveret til ens adresse eller et opsamlingssted, man selv har valgt. Det er måske også nemmere at overskue det store udvalg af e væske på nettet.

 

Mange forskellige e væske smage

Siden e-cigaretten kom på markedet, har der været en stor udvikling i de forskellige smage, som man kan bruge til sin e-cigaret. Det betyder også, at man kan få mange forskellige oplevelser med sin e-cigaret, og der er virkelig noget, der er blevet en trend på det seneste. Det kan også være sjovt at prøve forskellige e væsker, så man kan finde ud af, hvad der falder i ens smag.

 

Cannabis som e væske

I dag er der også flere, der begynder at benytte sig af cannabis som e væske. Det er ikke fordi, at man indtager noget, som man bliver høj eller skæv af, for man kan nemlig sagtens få cannabis, hvor der ikke er THC i, som er det aktive stof, der påvirker en, og som har en euforiserende effekt. Til gengæld kan man få mange af de gode effekter, man også kender fra planten. Det kan f.eks. bruges mod smerter i led, hovedpine, stress eller søvnbesvær. Skal du i gang med e-cigaretter og e væske?

 

Recommended Articles