Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Guide – sådan laver du det perfekte walk-in closet

Det bliver mere og mere med populært med et wakl-in closet i hjemmet. Et walk-in closet kan være opbygget på mange forskellige måder, og det kan derfor være svært at designe det helt perfekte walk-in closet. Der er mange forskellige ting, man skal tage hensyn til, og have i baghovedet, når det kommer til at lave det perfekte walk-in closet. Læs med herunder og få alt den information du skal bruge om det perfekte walk-in closet.

Prøv dig frem og eksperimenter

Det kan som tidligere nævnt være rigtigt svært at opbygge det helt perfekte walk-in closet, som både er tidsløst og moderne. Noget af det bedste du kan gøre for at få det perfekte walk-in closet er at eksperimentere med forskellige design og materialer. Du kan vælge at opbygge dit walk-in closet på en bestemt farve, men du kan også vælge at blande mange forskellige farver. Derudover kan du vælge andre materialer end blot træ. Du kan desuden også vælge plastik, pels, stof og andre materialer. Det er helt op til dig at vælge, hvordan dit walk-in closet skal opbygges og designes. Er du i tvivl om, hvordan du gør, så kontakt en professionel fagmand.

Hav fokus på detaljer

Udover at du skal være åben for eksperimentering, er det desuden vigtigt at holde hovedet koldt og have fokus på detaljer – selv de mindste detaljer som ikke mange lægger mærke til. En vigtig detalje er eksempelvis lyset i dit walk-in closet. Lyset er vigtigt, da du skal kunne se dig selv fra de korrekte vinkler og i det helt rigtige lys. Rigtigt mange vælger at indsætte LED lys med LED pærer, da LED pærer tilfører det helt korrekte lys til rummet. LED pærer fremhæver alle dine bedste former og udtryk, når du prøver tøj.

Lad dig ikke begrænse af manglende plads

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det vigtigt at du tænker stort fremfor småt. Der er ingen tvivl om, at et walk-in closet er en større investering, som hurtigt kan komme til at fylde meget i hjemmet. Selvom du har et småt hjem, betyder det ikke, at dit walk-in closet også skal være det. Du kan sagtens skabe et lækkert walk-in closet, så længe du er kreativ. Du kan eksempelvis opsætte en skillevæg, for at dele et rum i to. Det handler blot om altid at udnytte den givende plads i hjemmet.

Nu er du klar til at opbygge det perfekte walk-in closet!

 

Recommended Articles