Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Forkæl dig selv og dit hår

Selvpleje har aldrig været mere in, og du fortjener at føle dig velplejet og lækker på trods af hverdagens travlheder. Hudplejen har fået mere og mere succes med en bred vifte af trends. Det ses blandt andet på den stigende begejstring, der er blevet for koreanske hudplejeprodukter og rutiner. Men i al forkælelsen af din hud og krop, skal du ikke komme til at forsømme dit hår. Dit hår kræver mindst lige så meget pleje og omsorg, som resten af din krop, og du fortjener de bedste produkter til at hjælpe dig på vej.

Til det naturlige hår

Måske kender du følelsen af at træde ind i en frisørsalon og blive overvældet af de mange produkter på hylderne, der alle sammen ser forskellige ud, og alle sammen påstår, de kan redde din verden. Der findes mange forskellige hårprodukter til mange forskellige typer hår, og det kan være svært at finde rundt i, hvilke produkter, der vil være et godt match til dig og dit behov. Men frygt ikke, vi skal nok hjælpe dig på rette spor.

IdHAIR er et helt igennem dansk firma, hvis produkter er udviklet i samarbejde med danske frisørsaloner. De har et bredt sortiment af produkter. IdHAIR er kendt for deres styling voks, men de har også mange effektive hårplejningsprodukter, der kan give dit hår den flair, som det mangler. IdHair også samlet deres produkter i nogle æsker, der kan give dig den perfekte hjælp på vejen. Om det så drejer sig om deres komfirmationsæske eller Perfect Styling Kit, bliver du med disse tilbud taget i hånden og guidet igennem de bedste produkter, til dit hår.

Til det behandlede hår

Hvis du i stedet er en af de typer, der elsker at farve dit hår og prøve nye styles, skal du ikke være bekymret. En masse lækre produkter er også at finde til det hår, der har været lidt mere igennem og som kræver ekstra meget pleje.

Olaplex er et verdensberømt mærke, som specielt er kendt for deres lækre hårkur. Det er et mærke, der har specialiseret sig i at skabe produkter til hår, der er blevet behandlet med kemikalier, for eksempelvis gennem farvning. Olaplex stræber mod at genfinde dit hårs styrke og fremhæve dets glans. Deres hårkurer genskaber omkring 99% af de manglende krydslinkede svovlbindinger, hvilket giver et glat og forseglet resultat.

Hvis du holder af at farve dit hår, men stadig ikke vil gå på kompromis med dets sundhed, så skal du for fingrene i et par Olaplex produkter. Det er ren selvforkælelse til dig og dit hår.

Recommended Articles