Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Få styr på huset med en forårsrengøring

Vi har alle et eller andet i huset, som vi tit spekulerer på, at vi burde får ordnet – tøjskabet, der skal sorteres, køkkenskabene, der trænger til en hovedrengøring eller måske garagen, der trænger til en stor oprydning. Hvis du mangler lidt gode ideer til nogle gode forårsprojekter, der kan rydde lidt ud i huset, eller lidt motivation for at komme i gang, kan du læse videre her.

Ryd op i garagen

En regel er, at har man plads, så bruger man den. Hvis der er en ekstra hylde i garagen, har man en tendens til at fylde ud med ting, man måske ville have smidt ud, hvis der ikke var plads til det. Garagen er et sted, hvor alle de ting, vi aldrig bruger, hober sig op, og nogle gange kan det være tiltrængt med en oprydning.

Hvis det er svært at komme i gang, kan i for eksempel gøre det til et familieprojekt at skille sig af med ting, der hober sig op i garagen. I kan alle aftale en dag, som i bruger på at rydde op, sortere og gøre rent i garagen og slutte dagen af med pizza eller noget andet hyggeligt, så der er lidt at se frem til.

Lej et depotrum

Hvis du til gengæld står i en lidt anden situation – at der ikke er plads nok til jeres ting, kan du overveje, om i skal leje et depotrum. Har børnene for eksempel møbler og andre ting, som skal i brug, når de skal flytte hjemmefra, eller har i arvet jeres forældres gamle teaktræsmøbler, kan det være svært at få plads til det hele i garagen. I sådan et tilfælde kan man leje et depotrum – klik her for at se dine muligheder og for at sammenligne priser.

Forårsrengøring

Efter en lang vinter kan det være rart at få gjort huset hovedrent og ryddet ud i alle de ting, der har hobet sig op, som man ikke længere har brug for. En forårsrengøring er også et godt familieprojekt. I kan for eksempel vælge at gøre det en dag, hvor vejret er godt, så man kan tage kasser og tøj med udenfor for at sortere.

Godt vejr gør noget ved humøret, og så har man også mere lyst til at åbne op og lufte ud, mens man sorterer og gør rent. Det er også en god undskyldning for at finde havemøblerne frem og få dem vasket, inden de skal i brug.

Recommended Articles