Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Få rabat på danske fashion webshops med disse simple lifehacks

Danskerne shopper på nettet som aldrig før. Vi er et af de folkefærd i verden, der er gladest for at bruge pengene online. Noget af det vi bruger flest penge på er tøj, sko, accessories og andet fashion. Modetøj er på mange måder flyttet online og mange af de store webshops er blevet rigtig gode til at eliminere de udfordringer, som e-handelen traditionelt står overfor. I Danmark er Zalando, Asos, H&M, NA-KD og Boozt nogle af de største webshops indenfor modetøj, men faktisk findes der uendeligt mange både store og små fashion webshops med tøj og sko, der følger de seneste fashion trends og tendenser.

Med det sagt, så er der altså hård konkurrence mellem de mange fashion webshops, og i denne artikel giver vi dig tre tips til, hvordan du får det maksimale ud af dine penge, når du shopper modetøj. Først kigger vi på, hvorfor du skal skrive dig op til nyhedsbreve og melde dig ind i medlemsklubber på de sider du handler mest. Derefter viser vi dig, hvor nemt det er at finde en Boozt rabatkode eller en rabatkode til hvilken som helst anden webshop, hvor der findes aktive rabatkoder i øjeblikket. Slutteligt runder vi af med af give dig tips og tricks til at shoppe i udsalgsperioder og i forbindelse med højtider og store kampagner.

Skriv dig op til nyhedsbreve og meld dig ind i medlemsklubber

En af de ting, som de danske fashion webshops gør meget ud af, er at tilbyde ekstra gode priser til deres loyale kunder. Det koster mindre for dem at give loyale kunder gode tilbud end at markedsføre sig til nye, så hvis du flittigt handler på en fashion webshop, så meld dig ind i deres kundeklub eller skriv dig op til deres nyhedsbrev. Så får du nemlig altid nyheder og eksklusive tilbud, som kun medlemmer får.

Installér rabatkodeværktøjer, så du altid har rabatkoder ved hånden

Desuden er det en rigtig god idé at gøre brug af rabatkoder til de webshops, du handler på for at spare penge. Det kan dog ofte være svært at finde rabatkoder, der rent faktisk virker, men her har vi en løsning, der kan spare dig både tid og penge. Installér et værktøj, der automatisk finder rabatkoder for dig på internettet. I Danmark er Rabatta langt det største og mest udbredte på de danske webshops med rabatkoder til over 1.000 danske webshops. Over 100.000 brugere har allerede installeret Rabatta, og sparet penge, når de handler online – derfor er det godt tip til at spare penge, når du handler online at installere Rabatta.

Shop i udsalgsperioder eller i forbindelse med store kampagner

Et sidste og rigtig godt tip er at time dine køb, når du shopper på nettet. Tjek om der snart kommer et udsalg på siden eller kalenderen nærmer sig højtider som f.eks. Black Friday, hvor mange varer ofte er billigere. Det er ofte fristende at købe med det samme, men hvis du godt kan vente en uge eller mere, så vent til varen kommer på tilbud – og slå så til!

Recommended Articles