Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Boligtips: Disse farver trender på væggene i 2021

Det er slut med hvide vægge! I hvert fald hvis du åbner et boligmagasin og læser nærmere om trends for 2021. Så har du mod på at ændre nogle af de hvide vægge, er det bare med at læse med videre herunder.

 

Det lyse og nordiske udtryk med hvide vægge, naturlige elementer i indretningen og minimalisme har været trendy i mange år. Men, flere og flere bevæger sig væk fra det lyse og stilrene og begynder at eksperimentere med flere farver.

 

Smæk på pastelfarverne i 2021

 

Pastelfarver har ikke altid været de mest omfavnede farver. Men, det laves der om på i 2021. Med det sagt skal du ikke skynde dig ned til dit lokale malerfirma for at købe lyse pasteller, der minder om skumfiduser eller mormors gule gardiner. Det er i stedet pasteller, der har mere dybde og mæthed. Altså farver som fersken, lyseblå, lilla og endda også neo mint, hvis du er en af dem, der godt tør eksperimentere.

 

Vil du hellere holde dig lidt til det nordiske, er farver som mokka, sand, havre og terrakotta måske mere for dig. Det er stadig mere farverigt, men symboliserer på en og samme tid også det simple og rolige liv, som mange af os godt kunne tænke os.

 

Mal alle overflader, hvis du tør

 

Hvid har været en basisfarve så længe, guderne kan huske det. Det vil tendensen i 2021 gerne gøre op med. For i stedet kaster flere og flere sig ud i at male hele rum inklusive karme, lister og døre med én pastelfarve. Altså er det slut med én væg, der skiller sig ud.

 

Har du mod på det, vil du opleve, at det skaber et mere jordnært og blødt univers i dit hjem – hvilket bidrager til en mere rolig stemning i dit hjem.

 

Tør du godt, men kunne du godt tænke dig, at det bliver pænt at se på, kan det være godt givet ud at bruge lidt tid på at søge efter en ”maler Roskilde”, ”maler Odense” eller hvor end, du bor. For så kommer det til at spille absolut maks.

 

Husk modvægten til pastelfarverne

 

For at det ikke bliver for ”skumfidus-agtigt” i din bolig, kan du med fordel finde et element eller to i en kontrastfarve, så det skaber noget modvægt og tyngde. Fjern også gerne unødvendige ting, så du får en mere opryddet bolig. Det får også de mere særlige ting til at springe frem i øjnene.

 

 

 

Recommended Articles