Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Bæredygtig tandretning med termoplastiske skinner

Interesserer du dig meget for bæredygtighed og klimaet? Så går du sikkert også dit for at efterleve dine principper i hverdagen. Det kan være, at du kun køber genbrugsting. Det kan også være, at du affaldssorterer eller minimerer dit kødindtag. Det er nemlig forskelligt fra person til person, hvordan den enkelte implementerer bæredygtighed i sin hverdag.

Blandt andet kan du også vælge at få rettet dine tænder på en bæredygtig måde. Der findes nemlig også forskellige tiltag, som din tandlæge kan foretage, hvis vedkommende gerne vil være så bæredygtig som mulig. Derfor skal du bestemt heller ikke være bange for at spørge din tandlæge om, hvordan klinikken håndterer bæredygtighed.

Minimering af ressourcespild

Hvis du ikke tidligere har tænkt over, at du også kan vælge en bæredygtig tandlæge, skal du ikke fortvivle. Tandlægeindustrien er heldigvis ikke den mest forurenende. Derfor er der dog stadig tiltag, som klinikken med fordel kan implementere med henblik på at blive mere bæredygtige.

Blandt andet kan klinikken skifte de traditionelle tandaftryksmetoder ud med 3D-scanninger. På den måde undgår klinikken at spilde materiale på at udforme aftryk. I stedet kan tandlægen få patientens tandaftryk ved hjælp af en scanning.

En 3D-scanning af tandsættet er ikke kun en mere bæredygtig metode. Det er også en metode, der både er mere effektiv, præcis og behagelig for patienten.

Vælg en klinik, der arbejder bæredygtigt

Hvis du gerne vil have en bæredygtig tandlæge, er det op til dig selv at finde en klinik, der har implementeret en vision om bæredygtighed. Det har de blandt andet hos yousmileismile.dk.

You Smile I Smile er en klinik, der ligger i København. Klinikken har specialiseret sig i tandretning. Hvis du derfor ønsker at få det perfekte smil, som du altid har drømt om, er der altså god grund til at besøge klinikken.

Service i verdensklasse

You Smile I Smile har sat sig som mål at blive danskernes foretrukne klinik inden for tandretning. Derfor har de også skabt en klinik, der er noget helt særligt.

Allerede fra du træder ind i klinikken, kan du se, at stedet emmer af professionalisme, renlighed og æstetik. Derfor er det faktisk en hel oplevelse bare at opholde sig i klinikkens lokaler.

Hos You Smile I Smile formår de også at sætte dig – patienten – i fokus. Derfor vil du også altid blive mødt af et venligt og kompetent personale, der altid står klar til at give dig dit drømmesmil.

Recommended Articles