Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Inspiration til at peppe din tøjstil op i det daglige

Dette indhold er sponsoreret.

 

God tøjstil er, når det kommer til stykket, et bredt begreb. Der findes ikke én rigtig stil, der findes mange – det handler om personlig smag, og hvordan man føler sig godt tilpas. En stil passer måske til dig, men ville ikke passe godt til andre, fordi de ikke ville føle sig lige så komfortable. Det samme gælder selvfølgelig omvendt. Derfor er det vigtigt, ikke bare at kopiere hvordan andre går klædt – også selvom moden måske netop nu fortæller, at det er det rigtige at have på. Det gælder grundlæggende om, at følge sit hjerte og sin mavefornemmelse, når det kommer til stil. Dog kan det også være en idé engang imellem at udfordre sig selv, hvis man har en hang til en rent grå garderobe, men egentlig længes efter lidt mere spræl. Læs med her og find inspiration til, hvordan du kan peppe din tøjstil op i det daglige.

Få styr på dine accessories

Accessories betyder rigtig meget, når det kommer til stil. Samtidig er det nemt, fordi du ikke behøver skifte dem hver dag. Et ur kan du eksempelvis gå med hver dag, samtidig med at det kan være med til at rykke din stil op på et helt nyt niveau. På Goldentime kan du finde alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til lækre ure. Så gælder det blot om at finde det rette til dig. Eksempelvis kan et ur med kæderem i sølv være en ide, hvis du går meget med sølvsmykker. Det kan også være, at du er mere til en klassisk brun læderrem. Der er mange muligheder, men et ur vil gøre en stor forskel.

Find dit mod frem

Andre ting, der gør en stor forskel, er farver og mønstre. Hvis de ikke allerede er tilstede i dit skab, er det med at få dem købt. Du behøver ikke sætte tusind forskellige farver og mønstre sammen, hvis du ikke føler dig tilpas med at skille dig alt for meget ud, men du kan eksempelvis starte med en farvet bluse – eller farvede sneakers, hvis du føler dig frisk og modig. En ting er sikkert: det vil i den grad peppe din garderobe op. Samtidig er farver godt til humøret.

Find inspiration i gadebilledet  

Et af de bedste steder at finde inspiration er på gaden. Skriv gerne dine idéer ned, hvis du eksempelvis ser en person med en flot hat, som du selv kunne tænke dig at købe. Husk samtidig at komplimentere folk – de vil helt sikkert sætte lige så meget pris på det, som du garanteret selv ville.

Recommended Articles