Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Sådan finder du de rette terrassebrædder

Står du og skal til at lægge ny terrasse, og endnu ikke har besluttet dig, om det skal være terrassebrædder eller fliser – så kan du læse med her, og få inspiration til hvordan du vælger de rigtige terrassebrædder. Træterrasser er generelt mere behagelige og bløde at gå på end fliser, da de har en blødere og mere glat overflade. Derudover beholder terrassebrædder også en konstant behagelig temperatur, så du ikke brænder fødderne på en varm sommerdag.

Vælg den rigtige type træ

Der findes mange forskellige slags træ. Hos Bywood har de terrassebrædder i mange typer. Du kan blandt andet købe IPÉ eller Cumaru, som med deres rødbrunlige farve giver et flot og eksklusivt farvespil og udtryk. Specielt disse træsorter er træ der har karakter og stil. Det handler dog om at finde en trætype, som passer ind til dit hjem, og går godt sammen med resten af haven. Træterrassen skal forhåbentligt blive dit yndlingssted hver sommerdag, hvor du kan nyde solens stråler og god aftensmad med familien.

Forlæng holdbarheden på din træterrasse

Terrassebrædder har generelt en lang levetid, såfremt de bliver plejet korrekt. Din træterrasse skal behandles med en god træbeskyttelse eller en form for træolie, som vil være med til at forlænge holdbarheden på træet. Træbeskyttelse er også med til at formindske risikoen for råd, fugt eller skimmelsvamp. Det er vigtigt at pleje og vedligeholde terrassebrædderne, da de ellers vil blive nedbrudt med tiden, og det derfor ville være nødvendigt at udskifte dem.

Gør din træterrasse hyggelig

Når du har lagt dig fast på hvilke terrassebrædder du ønsker, hvilken bredde, retning og hvor stor terrassen skal være, så handler det om at gøre den hyggelig. En god idé er at finde nogle havemøbler, som allerede passer ind din eksisterende stil i haven og huset. På den måde bliver der skabt en rød tråd gennem indretningen.

Derudover er det også en god idé at finde nogle behagelige loungemøbler, som samtidig er slidstærke og holdbare. Skab hyggekroge med grønne planter og behagelige møbler. Hvis terrassen er stor nok til det, så er det også godt med et spisebord med tilhørende spisebordsstole, så I får mulighed for at sidde udenfor og nyde aftensmaden om sommeren – eventuelt til noget lækkert grillmad.

Recommended Articles