Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

En af de vigtigste dele af min skønhedsrutine: Massage

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående udsagn, så ved du at massage nemlig gør adskillige gode ting for din krop: Din blodcirkulation bliver bedre, din krop bliver roligere, affaldsstoffer transporteres væk, din søvnkvalitet stiger og meget, meget mere. Massage kan selvfølgelig hjælpe på mange konkrete fysiske skavanker, men også folk med stress, angst eller andre problemstillinger, kan have stor gavn af massage. Derfor er massage en god ide for både krop og sjæl, og hos Zency Massage i Århus kan du helt sikkert finde lige den massageform, der passer bedst til dig.

Massage i smilets by

Du finder Zency Massage centralt i Århus, og hvis du f.eks. døjer med smerter i ryg, nakke, eller lænd, eller måske trænger til en afslappende gravidmassage, så er Zency et oplagt valg for dig. Du kan i ro og mag booke tid til en behandling hjemmefra, og til overskuelige priser. Du kan finde mange forskellige typer af behandlinger hos Zency Massage, men du skal ikke fortvivle, hvis du er i tvivl om hvilken behandling, der er den bedste for dig. Du har nemlig også mulighed for at booke tid til en generel massage, og sammen med den kompetente behandler afgøre hvilken behandlingsform du ønsker. Du behøver selvfølgelig heller ikke have en specifik problemstilling for at bestille tid til en omgang massage, da en generel massage hos Zency i Aarhus også ”bare” betyder velvære, og vil være en god investering i din krop og sjæl.

Veluddannet personale glæder sig til at byde dig velkommen

Hos Zency i Aarhus finder du indehaver og behandler Palle Birch. Han er b.la. uddannet som fysiurgisk massør, men holder sig desuden også fortløbende opdateret og videreuddannet indenfor den nyeste viden. Fysiurgisk massage er en lægeeksamineret uddannelse, og har endvidere en brancheforening, der stiller krav til uddannelsens varighed, længde, pensum og niveau. Det betyder, at du som klient er sikret en massageform, der bl.a. kan hjælpe dig med overbelastningsskader, idrætsskader, gigtsygdomme og andre problemstillinger, der relaterer sig til skader i kroppen. Uanset om disse skader er opstået af for mange løbeture, for ivrig vandring under pandemien, eller måske er resultatet af en dårlig arbejdsstilling, så er fysiurgisk massage din garanti for en faglig velkvalificeret massør. Fysiurgisk massage er som nævnt kun én af mulighederne for massage hos Zency, men det er din garanti for en behandler med et højt fagligt niveau.

Recommended Articles