Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Alle kan nemt få sine drømmevipper

Mange kvinder oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv, at de er kede af deres øjenvipper eller bryn. De kan være korte og tynde og som kvinde, ønsker man måske at få noget mere fylde eller længde. Det kan lidt af en jungle at finde den perfekte løsning og det kan ofte være meget dyrt. Det behøves dog ikke at være så besværligt at få de øjenvipper eller bryn, som man går og ønsker sig.

 

Hos Meli Beauty har de haft som mission, at alle kvinder skal have muligheden for at få smukke naturlige øjenvipper og bryn – til en pris alle kan betale. Især deres lash lift kit er populært blandt brugerne. Grundene hertil er mange, men for at fremhæve de vigtigste kan der bl.a. nævnes:

 

  • Nemt og brugervenligt, også for nybegyndere.
  • Vippebukket holder op til to måneder.
  • Indeholder seks lash lifts og koster mindre end, hvad det koster hos en beautysalon.
  • Man slipper for vippebukkere og extensions.
  • Perfekt resultat, hver gang!

 

 

 

3 tips til fyldige bryn og vipper

Flotte bryn og vipper medvirker til at definere et ansigt. De fremhæver både øjne og ansigtet som helhed. Er man ikke så heldig og er født med de perfekte bryn og øjenvipper, så kommer der her tre tips til, hvordan du kan opnå dit drømmeresultat:

 

  1. Brug en god serum til vipper og bryn: Med en god øjenvippeserum kan du stimulere hårvæksten, så du får flere og længere hår, så de kommer til at se mere fyldige ud.
  2. Pluk dine bryn med måde: Det er vigtigt, at du er påpasselig, når du plukker dine bryn. De små tynde hår over brynet kan medvirke til at definere din bryn og samtidig give det fylde. Det er også altid nemmere at fjerne hår frem for at få dem tilbage igen.
  3. Tegn dine bryn op: Har du små tomme huller i brynene, så kan du med fordel tegne brynene op med en let hånd. Vælg en farve som matcher din brynfarve, men undgå at de kommer til at alt for malet ud.

 

 

Er du interesseret i, hvad Meli Beauty ellers kan hjælpe dig med, så kan du se deres produkter her: https://melibeauty.dk/ På hjemmesiden har de også samlet skønhedsguides, instruktionsvideoer og meget mere.

 

Recommended Articles