Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

3 massageprodukter der trender under Covid-19

Flere og flere danskere er begyndt, at investere i massageprodukter til hjemmet, hvilket er et resultat af flere er begyndt, at arbejde hjemmefra.

 

Langt de fleste hjemmekontorer er ikke indrettet ergonomisk korrekt, hvilket er skyld i, at flere har oplevet ryg, nakke og lænd smerter.

 

Disse smerter kan heldigvis forholdsvis nemt behandles med de rette massageprodukter, og så er det selvfølgelig nødvendigt, at begynde at tænke ergonomisk korrekte arbejdsstillinger ind i dit hjemmekontor, så du kan forebygge det der giver smerter.

 

I denne artikel vil vi komme med tre massageprodukter der ligger i hver deres prisklasser, og alle tre har hver især deres fordele og ulemper.

 

Massagestol – Den dyreste men også den bedste

En massagestol er uden tvivl en af de dyreste massageprodukter der findes på nuværende tidspunkt, men det er også uden tvivl det bedste, da det giver dig en fuld body massage uden du skal røre en finger.

 

Du skal blot læne dig tilbage i massagestolen, og så vælger det massageprogram du kunne tænke dig, og derefter er der kun tilbage at nyde en god omgang massage.

 

Førhen i tiden var en massagestol kun forbeholdt lufthavne, hoteller og storcenter, men efterhånden er de blevet væsentligt billigere, og kan fås til under 10.000 kr.

 

Massagepistol – Nyeste trend indenfor massageprodukter

En massagepistol er blevet utrolig populær, hvilket bl.a. skyldes at mange kendte er begyndt at reklamere for den, og så fordi den giver en super effektiv og dybdegående massage, som andre massageprodukter ikke kan gøre.

 

De fleste massagepistoler kan give helt op til 3200 slag i minuttet, hvilket kan behandle selv de dybeste og svære myoser og muskelspændinger.

 

Langt størstedelen af alle massagepistolerne har indbygget batteri, som kan holde op til 5 timer, så du har mulighed for, at tage massagepistolen med overalt, hvis du har behov for dette.

 

Der medfølger som regel mellem 4-6 massagehoveder til en massagepistol, og med disse massagehoveder kan du ramme stort set alle muskelgrupper effektivt.

 

Massagepude – God til kontoret

En massagepude har godt nok været på markedet i mange år, men det er først i år den virkelig har vundet danskernes hjerte.

 

En massagepude giver som regel en massage der kaldes shiatsu massage, sammen med noget varmeterapi.

Disse to ting kombineret giver en super god og behagelig massage.

 

En massagepude er nem, at have med over alt og er ideel til, at montere i kontorstolen samtidig med du arbejder.

Recommended Articles