Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

3 moderne ting du bør gøre efter træning

Er du bidt af styrketræning, og vil du have mest muligt ud af din hårde timer i træningscenteret, så er der nogle ting, du kan gøre for at forbedre din muskelrestitution.

 

Rigtig mange danskere bruger meget tid i træningscenteret, men de glemmer desværre vigtigheden i optimering af muskelrestitution, så de får maksimalt ud af deres timer i træningscenteret.

Muskelrestitution er mindst lige så vigtig, som en hård og intens træning, så derfor bør du også forbedre den.

 

I dette indlæg vil vi komme med tre gode råd til, hvordan du optimere din muskelrestitution efter en hård og intens træning, så du får mest muligt ud af din tid i træningscenteret.

 

Få masser af væske før, under og efter træningen

Væske før, under og efter træningen er super vigtigt, da du med garanti vil miste en del væske under en hård og intens træning i form af sved.

 

Du kan med fordel drikke en del væske før træningen, og så tage en drikkedunk med i træningscenteret, som du kan indtage under træningen.

 

Efter træningen kan du med fordel indtage en kop varm te, da undersøgelser har vist, at kroppen nemmere optager varmt vand end kold vand.

Derudover har te også en række andre fordele såsom: bedre fedtforbrænding og mere energi.

 

Kvalitetssøvn er guld værd

Så snart du falder i søvn, så begynder din krop, at restituere efter en lang dag med dagens gøremål og træning.

 

Der er faktisk ikke noget tid på døgnet, hvor din krop restituerer mere end når du sover, og det er derfor vigtigt, at du får en god kvalitetssøvn, så din krop har de optimale forhold til at restituere.

 

Når vi falder i søvn, så begynder vores krop, at producere flere væksthormoner, hvilket giver kroppen de bedste forudsætninger for muskelforbedring og cellefornyelse.

 

Hvor mange timers søvn du skal have før det er optimalt, er meget individuelt og nogle har kun brug for 6 timer, hvor andre har brug for 10 timers søvn.

 

Et varmt spabad sætter gang i blodcirkulationen

Du har med garanti set professionelle atleter hoppe i et varmt spabad efter deres træning, og det er ikke uden grund.

Et varmt spabad sætter nemlig gang i blodcirkulationen, som forbedrer muskelrestitution så du hurtigere bliver klar til en ny omgang træning.

Derudover så er spabad også godt til at løsne op i ømme og stive muskler dagen efter en hård træning.

 

 

Recommended Articles