Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Vinduespudser anvender aqua clean teknologi

Tornado Polering ApS anvender et moderne og innovativt rentvandssystem kaldet Aqua Clean teknologi til at sikre deres kunder skinnende rene og blanke ruder uden striber!

Med Aqua Clean teknologi behøver man som vinduespudser ikke længere benytte sæbe og andre kemikalier. Vandet renses for kalk og urenheder hvilket gør at vinduerne bliver helt blanke og rene, til kundernes store glæde.

Aqua Clean teknologi er godt for miljøet!

Den enkle proces der anvendes i Aqua Clean til at rense vandet er en beskyttelse for miljøet og sparer samtidig vandet. Tornado Polering ApS er en af de første vinduespudsere i landet der anvender et rentvandssystem. Tanken bag var at gøre noget for miljø og fremtid, både for nuværende og kommende generationer.

Men med Aqua Clean teknologi kan vi gøre endnu mere end blot at være miljøbevidste.

Det er nogle gange svært at komme til ved store glasfacader og der skal tit anvendes lift, gondol eller vinduespudsere skal udsætte sig selv om farer, hvilket gør det dyrere at få pudset vinduerne.

Med Aqua Clean teknologi kan vinduespudseren nå næsten 24 meters højde uden lift eller andet udstyr. Det er altså også en fordel for prisen på opgaven, ikke kun for miljøet, selv om det i sig selvfølgelig ville være tilstrækkeligt.

En vinduespudser udfører nu også vinduesvask a solceller

Udstyret der anvendes til vinduesvask med Aqua Clean teknologi, er også rigtigt godt til at rengøre solceller, endnu en ting som er godt for miljøet. Solceller producerer nemlig mere strøm når de er rene, så det anbefales at få vasket ens solceller med jævne mellemrum, hvis altså man vil have en fulde udnyttelse af solcellerne.

Endnu et område hvor Aqua Clean har vist sig anvendeligt er på buede ruder, der fx anvendes i bondehus vinduer eller andre vinduer hvor man ønsker noget effekt. Det er ikke let at pudse buede ruder med traditionel vinduespudsning, men med Aqua Clean kan opgaven klares lige så hurtigt som med andre rudetyper.

Der er altså mange fordele ved at vælge at få vasket vinduer med Aqua Clean teknologi som den Tornado Polering ApS tilbyder. Den vigtigste grund er dog at vi gør noget for miljøet og at vi passer godt på vores planet både for nuværende og for kommende generationer.

Så med en teknologi som Aqua Clean, behøver vi ikke at gå på kompromis og undvære rene ruder, selv om vi ønsker at være miljøbevidste.

Servicefradrag gælder også med Aqua Clean

Man kan man stadig få servicefradrag på vinduespudsning, selv om vinduespudseren anvender Aqua Clean teknologi. Ifølge SKAT har fradraget en værdi af ca. 26 % i 2022, så du sparer som privatperson ca. hundrede kroner på vinduespudsning i 400 kroners klassen. Man skal selv opgive udgiften til SKAT, men SKAT har gjort det ret enkelt.

 

Recommended Articles