Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Skift bank og spar penge hver måned

Der er mange måder at tjene penge på – især online – hvis du gerne vil tjene en ekstra skilling til lommepenge. Hvis du gerne vil tjene lidt ekstra, men ikke lige kan gennemskue hvordan, så læs videre her, hvor du kan læse om forskellige måder at tjene penge på ved siden af dit arbejde.

Spar penge ved at skifte til en anden bank

I stedet for at tjene flere penge, kan det være du skal overveje at se på dine udgifter, om der er noget du kan spare. Det kan f.eks. være på dit lån, eller måske får du bedre renten i en anden bank, og så kan det være du skal overveje helt at skifte bank.

Voksne mennesker har mange faste udgifter, som bare får lov til at leve deres eget liv. I stedet burde man hele tiden holde øje med, om man får det bedste tilbud, man kunne få. Mange udbydere vil også give gode tilbud til deres kunder for at få dem til at blive. Det samme gælder for banker. Skift bank, hvis du gerne vil have bedre vilkår som kunde.

I dine nye bank kan du også begynde at investere, hvis du vil tjene flere penge. Herunder får du et par tips til, hvordan du ellers kan få flere penge mellem hænderne.

Invester i aktier efter skift af bank

Den helt klassiske er jo at handle med aktier. Det er helt sikkert en god ide at sætte sig ind i, hvad aktier er, og hvordan de fungerer, før du begynder at handle med aktier, men du behøver slet ikke være ekspert. Der er mange banker, der hjælper deres kunder med at handle med aktier, og hvis din bank ikke er en af dem, kan det være du skal overveje at skift bank.

Kryptovaluta

Kryptovaluta er relativt nyt, og det er lidt ligesom aktier. Det handler om at købe og sælge på de rigtige tidspunkter, og der findes rigtig mange forskellige kryptovalutaer, der stiger og falder i værdi. Det kan altså også være noget, man kunne vælge at sætte sig ind i.

Spørgeskemaer

Mange steder kan du tjene nogle små penge på at svare på spørgeskemaer. Det er ikke de store penge, man tjener her, men det er nogle sikre penge, der er nulrisiko. Alle kan svare på spørgeskemaer, og hvis man finder de rigtige spørgeskemaer, kan man godt komme op at tjene 800kr om ugen bare for at svare på spørgsmål. Vær dog opmærksom på, at man mange steder ikke får pengene direkte udbetalt, men instedet tjener man point op, som man kan bruge på gavekort til forskellige steder.

Pant

Noget, man virkelig kan hente penge på, er at pante. Hvis du er på en festival eller til en fest eller på stranden, så kan du gå rundt og samle de flasker, der ligger rundt omkring. Det kan hurtigt løbe op i nogle hundrede kroner. Pengene kan bruges på din bolig til forbedringer som også gavner dig når du en dag skal sælge.

Recommended Articles