Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Skal jeg nedrive mit hus eller have en komplet renovering?

Du skal gøre noget ved den gamle rønne, du lige har købt.

Malingen på vinduerne er begyndt at skalle af for længe siden, og fugerne er så tørre, at de drysser ned fra murstenene. Og eternitpladerne på dit tag ligner lidt, at der godt kunne være asbest i dem.

Problemet er, at du ved ingenting om bygningsrenovering, ligesom tanken om at stå for at bygge et helt nyt hus skræmmer dig fra vid og sans.

Måske findes en rådgiver, der kan hjælpe dig med at komme i mål med at du kan få dit drømmehus – uanset om vejen dertil er en komplet renovering af det gamle hus, eller om du skal rive det gamle hus ned og begynde forfra med et nyt hus? Svaret ligger lige for: Vælg den rette tømrer og bliv fremtidssikret.

Bevar husets historie med en total renovering.

Renoverer du huset fra kælder til kvist, bevarer du husets historie, men du kan alligevel gøre huset til dit. Så hvis du godt kan lide et hus, hvor du kan sætte dit helt eget præg på et hus, der ligger der i forvejen, så er det måske den rigtige løsning for dig.

Der ligger en spændende udfordring i at sætte huset i stand på en måde, du kan se dig selv i, men samtidig respektere de originale håndværkeres arbejde; at bringe det historiske hus ind i nutiden på en fed måde. Så det er muligt for dig at få dit lækre drømmehus i rammer, du kommer til at elske – også fordi det er et originalt hus fyldt af historisk atmosfære.

Skab en original retning med et nyt hus.

Med et helt nyt hus visker du tavlen ren! Du starter simpelthen forfra med et helt originalt hus i moderne materialer og i moderne stil. Det kan være lettere end at modernisere et originalt hus, fordi alt i et helt nyt hus – er nyt.

Det betyder, at du ikke får brug for at sætte gang i alle mulige renoveringsprojekter, hvor du bliver tvunget til løbende at bo i byggerod. Når du flytter ind, er huset færdigt, og du kan nyde dit moderne hus uden at skulle tænke på, hvad der nu er på vej til at gå i stykker.

Uanset om du vælger at bygge nyt eller renovere, så find en tømrer, som du stoler på, som kan hjælpe dig med at finde den løsning, der er den rigtige for dig. God fornøjelse med dit projekt!

Recommended Articles