Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Sådan indretter du din stue

Stuen er et af de vigtigste rum i hjemmet. Det er her, hvor hele familien kan samles og slapper af efter en lang dag. Derfor er det også vigtigt, at stuen er indrettet, så den passer til din familie. Her kan du læse mere om, hvordan du kan indrette din stue.

Start med rummet

Flotte møbler kan få et slidt rum til at se flottere ud, men hvis du har tiden og ressourcerne, kan det betale sig at fikse slidt maling og gulv. Når du gerne vil indrette din stue på ny, kan det være en god ide at starte helt ved bunden. Hvis malingen i din stue er ved at være slidt eller krakeleret, kan det være det ekstra arbejde værd at male rummet på ny. Maling er en god måde at give mere liv i rummets fundament, og hvis du laver spotmaling, kan du være færdig i løbet af en eftermiddag. Udover at rette på gammel maling, kan du også eksperimentere med nye farver. Ved at male enkelte vægge i stuen, kan du ændre på følelsen af rummet. Det kan både få rummet til at føles større eller mindre, afhængigt af hvordan du bruger malingen.

Find de rette møbler

Når du har et rum, skal du finde en måde at fylde det på. Det vigtigste ved stuemøblerne er, at der er plads til hele familien. Det er besværligt at skulle finde ekstra siddepladser, hver gang jeres familie vil se en film sammen, så det er investeringen værd at finde sofaer og lænestole, som giver plads til alle. Derudover er det også vigtigt for mange at vælge behagelige møbler, som man har lyst til at slynge sig i efter en lang dag. Du kan finde et stort udvalg af flotte stole og lænestole på https://www.illumsbolighus.dk/moebler/stole.

Indret personligt

Der er stor forskel på personlig smag, når det kommer til indretning. Nogle kan bedst lide minimal indretning, hvor der ikke er mange farver eller pynt, hvor andre bedst kan lide så mange farver som muligt. Når du indretter din stue, er det dig, som skal bo i den. Derfor skal den passe til din personlige indretningssmag. Stuen er også det perfekte sted at udstille personlige minder. Det kan være arvestykker, billeder af familien osv. Det giver også følelsen af, at stuen er et rum til hele familien.

Recommended Articles