Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Sådan gør du din træning mere praktisk

Der opstår ofte irritationer under træning, om man er i fitnesscenteret, ude på en løbetur eller træner derhjemme. Typisk er det fordi man mangler at kunne lægge sine småting et sted, og være sikker på, at de ikke forsvinder.

Her kommer vi med et par råd til, hvad du kan gøre for at få en mere behagelig og praktisk træning.

Gode råd til løbeturen

Er du hovedsageligt udendørs i det fri, når du klarer din træning? Så er det en selvfølge, at vi anbefaler et par ordentlige træningssko, der giver dig den støtte du har brug for. Det er meget vigtigt, at dine fødder kommer i nogle sko, som hverken er for små eller store, da det hurtigt giver ubehag.

Har du ikke råd til et par helt nye sko, er et billigere alternativ at finde et par såle med god støtte i.

Derudover kan du gøre godt brug af en armbånd holder til din telefon. På denne måde undgår du, at telefonen flyver frem og tilbage nede i lommen imens du løber.

Udstyr til fitnesscenteret

Træner du i fitnesscenter kender du helt sikkert til problemet med at finde ud af, hvor du skal gøre af nøglerne til omklædningsskabet eller andre småsager. Det er især når man træner med shorts, at man får et problem, da de fleste shorts ikke har en sikker lås til lommerne.

Men hos Billig Fitness kan du finde en masse træningstøj der er designet præcis til at undgå disse irritationer. Der er bl.a. lavet en hættetrøje med en lille lynlås i ærmet, hvor du kan lægge nøglen ind, uden den irriterer dig.

Se mere her: https://www.billig-fitness.dk/collections/traeningstoej

Når du træner i et fitnesscenter, og skal til at løfte mange tunge vægte og træne på en masse forskellige maskiner, der kræver store bevægelser, er der ikke plads til nogle irritationer der forstyrrer træningen.

Hører du, som rigtig mange andre, også musik under træning? Så kender du helt sikkert til problemerne der medfølger høretelefoner med ledning.

Når du lige er midt i en øvelse, og enten vægten eller din arm fanger ledningen og hiver hovedtelefonerne ud af ørerne på dig.

Dette er nok noget af det mest irriterende under en ellers god træning, og kan heldigvis undgås med et par bluetooth høretelefoner.

Udstyr til hjemmetræningen

Træner du hjemmefra er det meget muligt, at du ikke har lige så meget udstyr som der er nede i fitnesscenteret. Men med et par få ting kan du komme rigtig langt:

  • En tyk træningsmåtte
  • Håndvægte med aftagelige vægtskiver
  • Træningselastikker

Med disse få ting kan du lave mange øvelser, hvis du bare er lidt kreativ.

Recommended Articles