Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Sådan finder du de perfekte solbriller til din ansigtsform

Med så mange forskellige stilarter af solbriller på markedet, kan det være svært at finde et par, der passer til dig. Men frygt ikke! Denne guide viser dig, hvordan du udvælger det perfekte par nuancer til din ansigtsform. Uanset om du har et rundt ansigt, et ovalt ansigt, et hjerteformet ansigt eller et firkantet ansigt, er der et par solbriller derude, der er lige rigtige for dig. 

Rundt ansigt

Hvis du har et rundt ansigt, så kig efter solbriller med kantede linjer. Undgå briller med for meget kurve, da de kun vil fremhæve dit ansigts rundhed. Gå i stedet efter et par med lige eller let vinklede kanter. Firkantede og rektangulære rammer er altid et godt valg.

Ovalt ansigt

Et ovalt ansigt anses for at være den “ideelle” form, da det er velproportioneret. Som sådan vil de fleste stilarter af solbriller passe til en oval ansigtsform. Når det så er sagt, hvis du vil tilføje en lille smule drama, så gå efter et par med dristige linjer eller overdrevne proportioner. Luxreaders tilbyder en bred vifte af moderigtige kvalitetsnuancer, så sørg for at tjekke dem ud, hvis du er interesseret i online shopping. 

Hjerteformet ansigt

Et hjerteformet ansigt er bredere ved panden og smallere ved hagen. For at opnå balance skal du kigge efter solbriller, der er bredere forneden, end de er øverst. Briller uden indfatning og flyvere er altid smigrende på et hjerteformet ansigt. 

Firkantet ansigt

Hvis du har et firkantet ansigt, bør dit mål være at blødgøre dine træk. Se efter briller med afrundede kanter, eller som er bredere, end de er høje. Cat-eye briller er også et godt valg, da de tilføjer et element af femininitet. Undgå boksede former og briller med skarpe vinkler.

Yderligere tips

– Hvis du stadig ikke er sikker på, hvilken solbrillestil der passer til dig, så tag et kig på din garderobe. Har du en tendens til at klæde dig i klassiske, preppy stilarter? Så gå efter et par flyvere eller Wayfarers. Er du mere en boheme-fashionista? Så er katteøjne eller runde briller måske mere din fart.

– Når du prøver solbriller, skal du være opmærksom på, hvordan de får dig til at føle dig. Giver de dig et boost af selvtillid? Får de dig til at føle dig stilfuld og smart? Hvis ikke, så fortsæt med at lede! Du bør aldrig nøjes med et par briller, som du ikke er helt forelsket i.

– Og glem endelig ikke, at solbriller ikke kun er et modetilbehør; de er også et vigtigt stykke sikkerhedsudstyr. Sørg for at vælge et par med UV-beskyttelse for at beskytte dine øjne mod skadelige solstråler.

Konklusion

Uanset hvilken ansigtsform du har, er der et par perfekte solbriller til dig! Ved at følge denne enkle guide vil du være i stand til at finde nuancer, der smigrer dine træk og får dig til at se og føle dig bedst muligt. Så gå derud og shop!

Recommended Articles