Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

PAROL’s historie fra dengang til i dag – tøjmærke til kvinder

I 2003 startede Irina Berg Gen’ren, en redesign-butik i Randers, der havde tilknyttet 7 freelance-designere. Visionen var at redesigne kvalitetstøj og dermed give det et nyt og moderne udtryk.

Hos PAROL bestræber de sig på at bruge de bedste og mest naturlige åndbare garn og stoffer, så tøjet er elegant, komfortabelt og kan bruges hen over sæsonerne.

Deres produktion udføres kun i EU, primært de baltiske lande, og kun på fabrikker, hvor de gennem personligt engagement og kulturforståelse kan stå inde for arbejdsforholdene.

 

PAROL Zero Waste

PAROL Zero Waste blev født af Irinas erfaring fra Gen’ren. Zero Waste-linjen blev skabt ud af ønsket om at have så lidt spild som muligt og være med til at gøre jorden til et bedre sted at leve på, for mennesker og dyr.

Der bliver brugt materiale rester fra produktionen af PAROLs kollektioner til at skabe accessories, som kan bruges både som gaver eller en lille forkælelse til sig selv. Tjek de aktuelle accessories fra PAROL Zero Waste her.

 

Hvor kan man købe PAROLs kollektion?

PAROL har adresse på Blåkildevej 17, 9500 Hobro, men du kan også besøg deres webshop.

Læs mere om Parol’s og deres historie her på deres hjemmeside.

 

Oplev et imponerende udvalg af tøj til alle kvinder

Er du på udkig efter nyt og moderne dametøj til din garderobe? 

Så er du kommet til det rette sted! Hos PAROL finder du et stort udvalg af moderigtigt tøj til kvinder i alle størrelser og til enhver anledning. 

PAROL har samlet alt lige fra trendy hverdagstøj og casual basistøj til elegant festtøj samt praktisk sportstøj og funktionelt regntøj til en aktiv livsstil fra de mest populære brands. Så hvad end du leder efter jeans, nederdele, overtøj eller en ny t-shirt i den seneste trend, en elegant kjole eller en lækker pullover i cashmere, så finder du altid et bredt sortiment med tøj til kvinder online her på vores hjemmeside.

Et bredt udvalg af lækkert dametøj

Deres udvalg af tøj med den nyeste damemode spænder nemlig over et bredt udvalg af lækkert dametøj, i et hav af inspirerende kategorier. Så uanset om du leder efter nye styles til dit eksisterende look, eller du er på udkig efter et helt nyt outfit, så finder du med sikkerhed et bredt sortiment af tøj, der passer til den moderne kvinde.

Overdele til enhver lejlighed

Gå på opdagelse i deres online univers og find inspiration til din personlige stil i vores kategorier til damer, og køb overdele såsom kjoler, strik, bluser og skjorter, t-shirts og toppe, sweatshirts eller blazere. De har altid et bredt sortiment af tøj til kvinder online, så du kan finde det perfekte tøj til enhver lejlighed.

Recommended Articles