Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Papkrus der kan dække ethvert kaffebehov i hverdagen

Er du på jagt efter papkrus, som kan dække alle dine behov, når du skal ud i naturen? Eller ved du ikke helt, hvilke krus som er de rigtige til hvilke lejligheder? Selvom det måske ikke er noget, du har tænkt over før, så findes der faktisk rigtig mange forskellige typer krus. Der er tit forskel på både formen og designet, materialet og trykket, hvis der er et sådant på kruset. Hvad du skal vælge at købe, afhænger selvfølgelig meget af situationen. Vi guider dig her.

Hvis du er en rigtig kaffedrikker, er der naturligvis intet, der skal stoppe dig fra at drikke kaffe. Heller ikke hvis du fx skal ud i naturen. Så handler det bare om at have de rigtige papkrus to go. Læs meget mere her.

Tag kaffen med ud i naturen

Selvom du skal ud i naturen, betyder det ikke, at du må opgive din kaffe den dag. Faktisk forholder det sig lige omvendt. Der er næsten intet så godt som en kop skoldhed kaffe ude i den friske luft. Hvis du er enig i dette, er det eneste, du skal gøre bare at sørge for at have de rigtige papkrus.

Der er forskel på disse krus, og det er ikke alle, som egner sig lige godt til fx varme drikke. For at være egnet til at drikke næsten kogende drikke af skal pappet være tykt. Ellers bliver det simpelthen for varmt at holde på for fingrene. Det er en af de ting, du bør tænke over, når du skal købe dine næste papkrus. Hvad skal de bruges til, og hvordan skal de være ift. det?

Komposterbare papkrus

Nogle papkrus er komposterbare, men det er ikke alle, der er det. Med komposterbare krus er de produceret på en sådan måde, at de kan blive til kompost efter brug. Det betyder helt enkelt, at du kan smide krusene ud i din kompostbunke, hvis du har sådan en. Så vil krusene lidt efter lidt formulde.

Det gode ved komposterbare papkrus er, at disse krus er en hel del mere miljøvenlige. De har nemlig den fordel, at de kan nedbrydes igen forholdsvis hurtigt. På den måde bliver materialet igen en del af naturens cyklus. Dette sker uden, at der er blevet udledt en masse giftstoffer eller noget andet fra kruset.

Hvis du gerne vil tænke på miljøet med dine indkøb, så skal du altså have dette in mente, når du handler. På den måde kan du nemlig vælge de komposterbare papkrus fremfor andre.

Kaffebehovet skal dækkes

Det nytter ikke noget, at du ikke får dækket dit kaffebehov, bare fordi du skal ud i naturen. Det samme gør sig gældende, hvis du er tedrikker. Ift. disse ting, så er det meget enkelt: Det handler bare om at være beredt. Hvis du har tænkt til frem i tiden, så kan du nå at planlægge at få kaffen med, når du skal ud i naturen. Du skal bare have kaffen klar, og så naturligvis de helt rigtige papkrus.

Papkrus har den fordel, at du kan smide dem ud efter brug. Hvis du fylder koppen hjemmefra, så kan du bare kassere kruset efter brug, og på den måde har du ikke længere noget at skulle slæbe rundt på. Det kan være smart i nogle sammenhænge.

Recommended Articles