Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Et grønt hjem

I dag bruger vi mange kræfter på at skabe et bæredygtigt og energivenligt hjem. Nu kan du gøre dit hjem endnu mere bæredygtigt med et blødgøringsanlæg. Anlægget er med til at forlængere levetiden på din husapparater, hårdhvidevare og vandrør. Du vil også kunne spare på kemikalier og passe bedre på dit tøj og dig selv.

Pas på dine rør

Et blødgøringsanlæg går ind og fjerner kalken i dit vand. Dette gør at der i dine vandrør ikke samler sig kalkaflejringer, som kan være med til at tilstoppe dine rør, der på sigt kan føre til vandskader. At få en vandskade kan være en enorm dyr post både for din pengepung og for miljøet. Dette skyldes at du kan risikere at hele dit hus skal endevendes for at få bugt med de tilkalkede rør.

Behold dit tøj og dine hårdhvidevare og husapparater

Men rørene er ikke det eneste der har godt af det bløde vand. Dine hårdhvidevare og husapparater har også stor gavn af det. Man siger at levetiden på disse elementer kan forlænges op til 5 år eller mere, hvilket gør at udskiftningen ikke behøver at ske lige så ofte.

Ud over at de får længere levetid vil dit kemikaliforbrug også kunne sættes ned. For vaskemaskinen betyder det at du kan spare på sæbeforbruget og du behøver slet ikke at bruge skyllemiddel. Dit vasketøj bliver blødere og holder bedre farven som gør at du kan beholde det længere og ikke lige så ofte skal købe nyt.

Din opvaskemaskine bruger mindre salt og sæbe hvilket betyder der ikke sættes kalkmærker på dine glas og service. Din elkedel og kaffemaskine skal ikke afkalkes. Det er alt sammen et kæmpe plus for både miljøet og din pengepung, at du ikke skal udskifte diverse elementer og tøj lige så ofte.

Læs mere om effektive salttabletter til din blødgøringsanlæg her

Invester i et blødgøringsanlæg det er godt for miljøet

Når du skal investere i et blødgøringsanlæg, er det selvfølgelig også vigtigt at du køber et anlæg som passer til det behov der er i boligen. Hvis du køber et for lille anlæg, opfylder det ikke behovet. Hvis du køber et for stort anlæg levere anlægget et for stort udbytte og er ikke så miljøvenligt som det kunne være. Hos Aqua Danmark har vi derfor anlæg til alle behov. Vores anlæg er kompakte og kan implementeres stort set alle steder.

Bestil dit blødgøringsanlæg i dag eller kontakt Aqua Danmark for at høre hvad vi kan gøre for dig.

 

 

Recommended Articles