Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

El løbehjul bæredygtigt transportmiddel

El-løbehjul er et yderst bæredygtigt transportmiddel, og der er sket en stor boom i el-løbehjul på de danske veje, da elektriske køretøjer blev lovliggjort i 2019 i Danmark.

 

I dag er det lige så normalt, at se et el-løbehjul på vejene, som det er at se en cykel, hvilket beskriver meget godt, hvor populære disse el-løbehjul er blevet i Danmark.

 

Prisen på et el-løbehjul ligger på omkring 2000-6000 kr. alt afhængig af hvilket el-løbehjul du vælger.

 

3 grunde til hvorfor du skal købe et el-løbehjul til båden

Der findes rigtig mange gode grunde til, at købe et el-løbehjul, og vi vil i denne artikel komme med de tre bedste grunde, til hvorfor du bør investere i et el-løbehjul til båden.

 

1. Kan oplades over alt

Når el-løbehjulet er løbet tør for strøm, så skal du blot sætte en oplader til el-løbehjulet, og så lade det stå i nogle timer, og så har du igen fuld rækkevide på el-løbehjulet.

 

En oplader til el-løbehjul fylder ikke ret meget, og du kan dermed nemt have opladeren med i skole, eller på arbejde og oplade dit el-løbehjul fra der, så du har nok strøm til at komme hjem igen.

 

Det koster under 2 kr. at lave en fuld opladning til de fleste el-løbehjul, så det super billigt i drift i forhold til køretøjer med brændstofmotorer.

Så hvis du skifter et køretøj med brændstofmotor ud med et el-løbehjul, så vil du opleve en stor besparelse.

 

2. Ingen/minimal vedligeholdelse samt billige reservedele

Et el-løbehjul er meget billig i vedligeholdelse, da en elmotor er meget simpel opbygget, og der er dermed ingen olie, filter eller andet der skal skiftes, som vi kender fra en brændstofmotor.

 

Et el-løbehjul har blot monteret en elmotor, som ikke kræver nogen form for serviceeftersyn, som vi kender fra brændstofmotorer, og du spare derfor en del på vedligeholdelse med en elmotor.

 

Og hvis uheldet skulle være ude og elmotoren eller anden del på el-løbehjulet skulle gå i stykker, så er det forholdsvis nemt og billigt at skifte delen ud med en ny uden det kommer til at koste en formue.

 

3. Kan nemt transportere dig fra A til B

De fleste el-løbehjul har en rækkevide på +20 km, hvilket giver en enorm frihed, og du kan evt. bruge det til at køre på arbejde, i skole eller et helt tredje sted.

 

Du vil også opleve en stor besparelse ved, at skifte brændstofmotoren ud med en elmotor, og langt de fleste vil opleve helt op til 50% besparelse.

 

Du kan læse alle de nyeste nyheder om el-løbehjul på berlingske: https://www.berlingske.dk/emne/el-loebehjul

 

Recommended Articles