Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Den nyeste mode finder du i London

Er du en person, som er meget interesseret i mode? Så det sikkert noget, som fylder i din hverdag på mange forskellige måder. Du følger sikkert en masse influencers på de sociale medier, hvor du finde inspiration til din stil. Så har du sikkert også selv en meget stor garderobe, som er fyldt med flot tøj, der afspejler dig, og som du sikkert også har brugt alle dine penge på.

Men noget, som du måske også har prøvet, er at være til modeshows, som også er en rigtig god inspirationskilde. Der er selvfølgelig modeuge hvert år, som her i Danmark foregår i København, men hvis du er helt pjattet med mode og den slags, så skal du selvfølgelig også til andre lande og opleve deres modeliv – det kan du eksempelvis gøre i storbyen London, hvor du finder den nyeste mode.

Storbyen er også lig med mode

Selvom at man selvfølgelig sagtens kan gå op i mode, selvom man bare gør det ved at følge influencers og gå rigtig meget op i sin egen stil, så er det alligevel også en stor oplevelse at komme til nogle af de byer, hvor de nyeste trends udspringer fra – og det er selvfølgelig særligt storbyerne.

Folk flytter netop til storbyerne, fordi det typisk er der, der sker mest – og det er indenfor alle områder, heriblandt også mode. Du ved sikkert også fra Danmark, at der er stor forskel på at gå rundt i den lille landsby du kommer fra til så at komme ind til København centrum – der vil typisk være ret meget forskel på, hvor meget folk går op i mode og trends, og selvfølgelig også hvor meget de eksperimentere med deres stil.

Tag på en storbyferie i London for mere inspiration

Hvis du godt kunne tænke dig at få den type inspiration ind i dit liv, så kan du eventuelt tage på en storbyferie til London, som jo netop er en af de meget store og kendte hovedstæder i Europa, som derfor også vil kunne inspirere til en masse mode.

Man kan jo både lade sig inspirere at de ældre trends, der har været i London, men derudover udspringer der også hele tiden en masse nye trends, som man kan få et helt tydeligt indblik i ved at tage til en storby som London.

Recommended Articles