Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Bæredygtig udnyttelse af dine fotos

Noget af det bedste vi mennesker har, ja det er vores oplevelser sammen. Mennesker er sociale væsner, og derfor er netop øjeblikkene med dem vi elsker så uendeligt betydningsfulde, og vi gør alt hvad vi kan for at samle så mange af disse gyldne øjeblikke som overhovedet muligt. Om det måtte være øjeblikke med vores børn, familie, nære venner eller måske mand eller kone, ja så er der igennem livet mange smukke oplevelser med dem. Vi vil så gerne holde fast i alle disse skønne oplevelser, og dette kan man i dag gøre på mange måder. Eksempelvis igennem fotografier, videoer og optagelser. Find derfor den bedste måde at gemme disse minder og fotos lige her.

Gem og del dine dyrebare øjeblikke

Du kan nemt og let gemme de billeder eller videoer du tager, på din mobil, computer eller måske i skyen. Men det kan ofte være svært at finde frem til disse billeder igen, ja måske glemmer du endda at du har dem. Hverdagen rammer os ofte, og derfor er det altså ikke altid man lige husker, at man har nogle smukke og kærlige billeder. Derfor kan nogle billeder måske forsvinde lidt, og vi kan glemme nogensinde at kigge på dem igen. Men et billede behøver ikke kun at findes digitalt, du kan som i gode gamle dage printe dine billeder ud, og have dem i fysisk form. Det kan eksempelvis være i en billede mappe, hvor du gemmer dine kæreste minder. Og minder er noget det et billede er. Billeder er altså et minde for livet, og derfor skal det også behandles som det.

Lav de smukkeste minder

Du kan ved hjælp af det ovenstående link, læse meget mere om, hvordan du kan bruge dine billeder og dermed dine kæreste minder til at skabe skønne gaver. Du kan eksempelvis skabe dig en helt personlig kalender, fyldt med skønne minder. Det kan eksempelvis være en kalender til bedsteforældrene fyldt af billeder af børnebørn, eller måske jeres egen familie kalender, med billeder tilpasset hver måned. En fotokalender, er i den grad noget der vil falde i god jord hos de fleste uanset hvem du giver den til, ja så skal de nok alle sammen blive glade for en sådan personlig og smuk gave. Det er endvidere en mere bæredygtig gave at give, da det at printe fotos ikke er en del af den store masseproduktion af vare der foregår, og samtidig er det ikke noget der smides ud efter kort brug, men i stedet noget der skaber glæde i et utal af år. Så læs mere på linket ovenfor, og brug dine fotos på en mindeværdig og grøn måde.

Recommended Articles