Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Halskæder

En halskæde eller måske to halskæder til at stable kan give et smukt og elegant look. Halskæder kan pifte ethvert look op. Lige gyldig hvilken halskæde du leder efter, kan du med sikkerhed finde den perfekte halskæde hos Abelstedt. Om du leder efter en lang kæde, en kort kæde, et stort eller småt vedhæng, så er vi sikre på, at du kan finde lige den halskæde du drømmer om hos os. En halskæde til den du holder allermest af, er den oplagte gaveide. Alle vores kæder kan justeres i længden, du kan derfor være sikker på, at den vil passe hende helt perfekt. Er dette alligevel ikke tilfældet, kan du købe en ekstra forlænger på hjemmesiden, som nemt kan sættes på hendes kæde. Gå på opdagelse blandt vores fem forskellige smykkekollektioner, her iblandt Oxford kollektionen, Flora, Sahara og Abelstedt A kollektion. Her vil du med sikkerhed, kunne finde enten guldkæder eller sølvkæder der matcher dine drømme.

 

guld halskæde

Opdag en verden af guld halskæder hos Abelstedt. Alle vores kæder er forgyldte i 18 karat guld, hvor grundmetallet består af 925 sterlingsølv. Alle vores forgyldte halskæder fra hver af vores forskellige kollektioner danner rammerne for en moderig, elegant og feminin stil. Hver halskæde er støbt i hånden og hver enkel lille sten, er fastsat med en rolig hånd af vores dygtige guldsmede. Vores fatningsarbejde er den del af processen, i skabelsen af en guldhalskæde, der er mest vigtig. Fatningen er med til at holde hver enkel lille sten fast i halskæden. Hver forgyldt halskæde er belagt med 10 mikron guld. 10 mikron er en høj belægning sammenlignet med andre smykkemærker, som oftest bruger 3-5 mikron. En halskæde vil holde sin belægning bedre end eksempel vis ringe, dog skal man stadigvæk tage den af når man går i bad, eller påføre creme eller andet. En forgyldt guldhalskæde, kan med tiden begynde at oxidere, da grundmetallet er lavet i sterlingsølv. Dette kan dog nemt tørres af med sølvrens eller en sølvklud.

 

Kan en forgyldt ring smitte af?

Svaret er kort og enkelt nej. Vores forgyldte halskæder kan ikke smitte af, da grundmetallet består af sterlingsølv. Har du før oplevet, at et smykke er begyndt at smitte af på huden er det grundet basemetallet som er valgt. I tilfælde som dette, vil det være valg af metaller, som ikke er ægte ædelmetaller. Sterlingsølv er et ædelmetal lige som guld og platin, og vil derfor ikke smitte af på huden.

 

Sølv halskæde

Din nye sølvhalskæde vil være behagelig og komfortabel at bruge til daglig brug. Vores halskæder kan justeres, så du selv kan vælge længden på din kæde. Er du i tvivl om hvorledes kæden alligevel vil være for kort? Så kan du med fordel tilkøbe en ekstra kædeforlænger på vores hjemmeside, sammen med din nye halskæde. Alle vores sterlingsølv halskæder er fattet med cubic zirkonia sten, som er en menneskabt sten. Zirkonen er det perfekte valg, hvis diamanter er for dyre, men blot du stadigvæk ønsker looket fra den. Stenen kan udstå høje temperature og tryk, (dog ikke på niveau med en diamant). En sølvhalskæde kan bruges hverdag, vi anbefaler dog, at du renser den med sølvrens, da kæden ellers kan begyndte at oxidere og blive sort.

 

veninde halskæde

Er du på udkig efter den perfekte veninde halskæde? Så tag et kig på alle vores fine og unikke halskæder. Er dig og din veninde klar på, at have en halskæde der kan forbinde jer, så gå evt. efter et feminint og sødt look. Den fine Tulip halskæde fra vores Flora kollektion er en meget populær kæde blandt gode veninder. Nogle vælger også at købe et sæt for at få -20%, hvor af den ene går med øreringene og den anden går med halskæden. Derved vil i begge have et smykke, der matcher hinandens, men stadigvæk er helt unikt, ligesom jeres venskab.

 

 

Vis dine bedste venner, hvor meget du elsker dem med vores samling af bedsteveninde gaver.

Venskabskæder er et godt valg, når det gælder at fejre den kærlighed, du deler med din bedste veninde. De gør det muligt at holde disse kære tæt på dit hjerte på alle tidspunkter samt ser det godt ud på samme tid, og kan med sikkerhed få dig til at stråle.

 

Uanset om du leder efter tilpassede venskabskæder, til at fejre et venskabsjubilæum eller langdistancerede venskabskæder til at gøre adskillelsen tålelig, har vi det, du har brug for.

Recommended Articles