Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Information

Tilbud

Nyheder

TaskerSå er de flotte tasker fra Rosemunde endelig landet på everneed. Du kan bl.a. finde den super flotte Vesna shopper bag, det er en super god all-round taske, der kan bruges fra alt til indkøb til en dag på kontoret. Udover at den super god til mange forskellige formål, så er den super smart i det at den kan vendes og på den anden side finder du et helt nyt mønster, som lige pludselig gør at du med den samme taske får to helt forskellige looks. 
Søger du en flot clutch, så tag et kig på den fine Vesna clutch. Den er perfekt  til at holde alle de vigtige ting til både bryllup, sommerens studentergilder eller andre festlige andledninger. Med det flotte mønster er den perfekt komplimenterende clutch til næsten ethvert outfit. 
Mangler du en fin pung, der er super praktisk, så se vores fine Vesna pung fra Rosemunde. Igen går det fine Vesna print, som også er at finde på både Rosemunde shopper bag og clutch af samme mærke.
Viser 1 - 1 af 1 resultat
 • Vis her
  DKK 179,40 DKK 299,00 -40%

  Fin pung med plads til både mønter og sedler i de indvendige lommer. Derudover er der plads til kreditkort og diverse kvitteringer. Pungen lukkes med lynlås. Lavet af 100% polyurethan.         Størrelsen er ca. H: 10,5 cm x B: 19 cm.

  DKK 179,40 DKK 299,00 -40%
  Nedsat pris!
  På lager
Viser 1 - 1 af 1 resultat