Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Information

Tilbud

Nyheder

 • Graffiti Aqua
  Graffiti Aqua

  Dette hårelastik er i sort med en halvcirkel detalje med små sten, og...

  DKK 129,00
 • Graffiti Blossom
  Graffiti Blossom

  Dette hårelastik er i sort med en halvcirkel detalje med små sten, og...

  DKK 129,00
 • Crush Purple Fun
  Crush Purple Fun

  Dette hårelastik er i sort med en wavey detalje med små sten, og fås i...

  DKK 129,00
 • Crush Pure White
  Crush Pure White

  Dette hårelastik er i sort med en wavey detalje med små sten, og fås i...

  DKK 129,00

SoakedTøj, sko & accessories til damer fra Soaked
Velkommen til vores smukke udvalg af tøj fra Soaked in luxury. Her hos everneed.dk er vi vilde med deres fashion styles og design. Hvorfor? Fordi pasformen ALTID bare er super og kvaliteten er i absolut top. Vi håndplukker de største bestsellers, så du altid er opdateret på modens tendenser. God fornøjelse 
Soaked in Luxurys hos everneed.dk. De smukke kollektioner handler om at give dig en unik følelse af luksus og tilbyde kvinder en moderne stil, som ikke går ubemærket hen. Soaked in Luxury designer kollektioner, som understreger et attraktivt og moderne look med feminine detaljer. Soaked in Luxury pigen har en stærk personlighed, og hun udstråler en femininitet, som understreges af tøjet på en meget enkel og uhøjtidelig måde. Soaked in Luxurys succes ligger i evnen til at designe unikke og eftertragtede styles til attraktive priser.

Underkategorier

 • T-shirts
  Kigger du efter en flot t-shirt til en par bukser eller til en flot nederdel til fest. Så kig i everneeds udvalg af t-shirts fra Soaked in Luxury. Soaked in Luxury er inbegrebet af et cool trendy design med flotte funky detaljer. Tag en super flot t-shirt på til et par cool bukser og du er klar med et flot hverdags outfit. 
 • Kjoler og nederdele
  Er du ligeså vild med det lækre Soaked in Luxury look som vi her hos everneed er, så er vi sikre på at deres lækre kjoler vil falde lige i din smag. Soaked kjoler er til dig, der ønsker et flot og feminint design, der samtidig er moderne og får dig til at følde dig trendy. Kjoler fra Soaked er med sin lækre kvalitet, flotte farver og unikke look helt sikkert noget for dig. Er du vild med kjoler med flæser, så kig i everneeds udvalg af Soaked in Luxury kjoler. 
 • Bukser
  Er du ligesom os altid på jagt efter et par super fede bukser, der går godt med lidt af de hele? Så tjek everneeds udvalg af Soaked in Luxury bukser, der et par til lige netop din stil. Uanset om det er et par mere aflsappede eller et par super chic læder look bukser, så er der noget for dig. Grunden til at vi er så vilde med de lækre Soaked er først og fremmest det moderne design samtidig med at de er lavet af en så lækker kvalitet.
 • Bluser
  Her hos everneed er vi så glade for de lækre bluser fra Soaked in Luxury. Alle Soaked in Luxury styles er i en smuk og trendy stil, der er perfekt til både en chic, cool eller meget feminin kvinde. Bluserne er designet med et flot snit og en super pasform, de er så behagelige at have på og samtidig rigtig flotte. Soaked bluser har flotte detaljer og er i super fine farver, der perfekt komplimenterer en feminin stil. For et flot hverdags-outfit tag en Soaked bluse med en blazer på og du er klar til et forretningsmøde eller en dag på kontoret. Er du derimod på jagt efter en bluse til fest, så er de smukke Soaked bluser også helt perfekte, tag et par cool bukser, et par stiletter og nogle smykker, så er du klar til fest.
pr. side
Viser 1 - 16 af 67
Viser 1 - 16 af 67