InWear

Everneed forhandler en masse lækre styles fra det populære brand InWear. Perfekt modemærke for kvinder der ønsker at tøjet skal være feminint, urbant og have et stærkt look - brandet leverer en feminin, stærk og velklædt stil til den moderne kvinde. Designet har flotte pasformer og høj kvalitet udtrykt via gennemførte detaljer. Find eksempelvis bukser med prints, behagelige cardigans og smukke nederdele.


INWEAR online hos everneed.dk


InWear har eksisteret siden 1969, og designer deres produkter ud fra tankegangen om den moderne minimalisme. Med InWears simple med samtidig sofistikerede styles sikrer man sig langtidsholdbare løsninger, som ikke går ud af stil. Hvert item hos InWear arbejders med af designere, syersker og mønstreskærere, hvilket er med til at skabe produkter af høj kvalitet. Derudover er det utroligt vigtigt for brandet, at man skal føle sig tilpas i deres produkter samtidig med, at de opfattes som værende brugbare og ikke mindst smukke. Du kan finde alt lige fra fluffy cardigans til nederdele med print – der er altså noget for enhver smag.


Underdele med print


Glæder du dig også helt vildt til den kommende sommer, og er du allerede nu begyndt at kigge efter de perfekte items til din forårs- og sommergarderobe? Så synes vi hos Everneed uden tvivl, at du skal tjekke InWears virkelig yndige blå-prikkede nederdel ud. Rebecca skirten har en midi-længde, og er af viskosekvalitet, hvilket gør den rigtige let og luftig at bære. Derudover har den smukke flæser, der giver et ekstra feminint touch og finish. Står du i stedet og tænker, at du egentlig er mere på udkig efter et par smarte bukser med print, så tilbyder InWear et par super fine sorte bukser med de sødeste hvide blomster. Nica bukserne er i et let materiale og med elastik i taljen bagpå, der giver en god pasform. Som et par ekstra fine detaljer til looket har bukserne en lille lynlås for enden af hvert ben.  


Langærmede trøjer med v-neck


Vores udvalg af overdele fra InWear er alle designet i et varmt men samtidig feminint og elegant look. Er du interesseret i en lækker pullover til hverdagens situationer, så tilbyder vi fra InWear Edwinnal v-neck pulloveren, som er designet i et regulært fit i en flot lyseblå farve. Ærmerne er store, og kanterne er med rib, hvilket er med til at give trøjen et utroligt forfinet udtryk. Brug den eksempelvis til den smukke tidligere nævnte Rebecca skirt, som er tilgængelig i en hvid farve med blå prikker. Er du i stedet på udkig efter en bluse til en lidt finere anledning, så kunne InWears Alanol slå-om-bluse være lige noget for dig. Denne wrap bluse fås i en dyb marineblå, og har lange ærmer, som holder dig varm. Slå-om-bluser er utroligt populære i tiden, og det smukke ved dem er den fede detalje med krydset på midten foran – man er godt pakket ind, men på en behagelig og samtidig elegant måde.


Vi gør os umage for at tilbyde jer de bedste styles


Hos Everneed er det ikke noget, som vi prioriterer højere end at forkæle vores kunder, og dette gør vi ved at tilbyde jer lige netop dét, som i ønsker. For at have de helt rigtige styles på vores sortiment-liste, udvælger vi nøje vores brands, sådan at vi sikrer en god oplevelse på shoppen, der giver vores kunder lyst til at handle hos os igen. Vi ønsker jer god fornøjelse med jeres shopping, og så håber vi, at i finder noget, som i kan bruge.

14 vare(r)
presale
InWear Nica printed pants black windy petals-20
Specialpris 450 DKK
Pris: 900 DKK
presale
InWear Mozell cardigan white smoke SPAR 25%-20
Specialpris 675 DKK
Pris: 900 DKK
presale
InWear Rebecca skirt blue small dots-20
Specialpris 560 DKK
Pris: 700 DKK
sale
presale
InWear Edwinnal v-neck pullover blue serenity SPAR 25%-20
sale
presale
InWear Brizal shorts marine blue-20
Specialpris 399 DKK
Pris: 499 DKK
presale
InWear Cherie dress swirly SPAR 25%-20
Specialpris 749 DKK
Pris: 1.000 DKK
presale
InWear Marin cardigan white smoke SPAR 25%-20
Specialpris 525 DKK
Pris: 700 DKK
presale
InWear Marin cardigan golden yellow SPAR 25%-20
Specialpris 525 DKK
Pris: 700 DKK
presale
InWear Robertal skirt yellow small leaf-20
Specialpris 640 DKK
Pris: 800 DKK
presale
InWear Fondal Turtleneck white smoke-20
Specialpris 280 DKK
Pris: 350 DKK
presale
InWear Ellinor t-shirt marine blue SPAR 25%-20
Specialpris 263 DKK
Pris: 350 DKK
presale
InWear Birdy t-shirt pullover yellow combi stripe SPAR 50%-20
presale
InWear Birdy v-neck pullover french vanilla melange-20
presale
InWear Ellinor t-shirt tabac SPAR 25%-20
Specialpris 263 DKK
Pris: 350 DKK
14 vare(r)