Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Information

Tilbud

Nyheder

Kjoler

Find flotte kjoler her online hos everneed.dk I denne sæson hitter bla.  slå-om-kjoler, kjoler med lækre farver og print og ikke mindst india kjolen fra Kaffe. Du kan også  finde de smarte musthave maxi kjoler med striber og andre modeller. Du kan naturligvis også finde helt almindelige hverdagskjoler, som også kan bruges på en almindelig dag med et par leggings eller strømpbukser under. Smukke kjoler  er et must i enhver pige garderobe 

Måske du søger 

India kjoler fra KaffeBlondekjolerKjole tunikaBukser med print
Kjoler med blomsterprintMaxi KjolerSommerkjolerSlå-om kjoler


Klik her for at finde det du mangler til din kjole

Fine blazereStrømpebukserKimonoer

Underkategorier

 • Tunika
  Tunikaer er blevet en populær del af klædeskabet og det forstår vi godt. Tunikaer er afslappede, rummelige at have på. Hos everneed.dk finder du mange variationer, så der er god mulighed for at du kan finde én, der passer til din stil. Udvalget består bla. af lange tunikaer som er let anvendelige til hverdag. Du kan også finde tunika til fest og tunika skjorte som er super flot over et par stramme jeans. Vi elsker tunika stilen og den komfort og pasform en tunika har.
 • Blondekjoler
  En blondekjole går man aldrig fejl af. Den kan du bruge til mange festlige anledninger. Men blonder kan du vise at du er vild med den feminine stil, og samtidigt kan du skrue op og ned for det sukkersøde ved at tilføje rå støvletter, en cowboyjakke og accessories. Her hos everneed er vi vilde med det femnine udtryk så blondekjoler vil du altid kunne finde her. Blondekjoler er tilladt hele året både til de lune sommerfester og de sjove julefrokoster. Om du er til en flot lang sort blondekjole eller en kort blondekjole kan du finde det online her hos everneed.dk En hvid blondekjole med en casual cowboy jakke og et par solbriller så har du et smart og afslappet look. Skal du til bryllup kan du iføre dig en flot sort blondekjole med et par stiletter og en fin jakke og dit look er perfekt. Mulighederne med blondekjoler er mange. God fornøjelse 
 • Sommerkjoler
  Find din nye smukke sommerkjole her hos everneed.dk Vi har et stort  udvalg da vi jo helt klart aldrig kan få nok af de flotte kjoler. I denne sæson hitter stærke farver og print. Derfor kan du let finde en flot kjole med blomsterprint her, og vi har selvfølgelig en let jakke eller blazer du kan tage over. Mangler du en fin kjole til sommerens fester eller en elegangt blondekjole kan det også findes.  Mangler du måske: Blazer til at tage over kjolen Strømpebukser Pynte strømper
 • Maxi Kjoler
  Er du også vild med smukke lange maxi kjoler, så kan du finde dem her. De flotte maxi kjoler med blomsterprint har slids i siden og tynde stroppe. Eller er du mere til en smart frisk lang kjole med striber med en cowboy jakke over? 
 • India kjoler fra Kaffe
  Hos everneed.dk kan du altid finde de nyeste og flotteste India kjoler fra Kaffe. Vi er faldet for det elegante look og den gode pasform og ved det er en kjole du vil blive glad for. Kjolen findes i mange designs og kommer løbende med flere forskellige print. Du kan finde india kjole med blonde ærmer. India kjoler i hel farve og india kjoler med og uden ærmer. Mange smukke designs og til enhver lejlighed.
 • Hvide Studenterkjoler
  Find en flot hvid studenderkjole her online hos everneed.dk  Måske du mangler: Perle hårspænder        Blomsterkranse         Smykker En smuk hvid slå om kjole er perfekt som en studender kjole - en hvid kjole med flæser og fine stiletter til din store dag så har du outfittet i orden. Vi tilbyder  her hos everneed.dk et lækkert udvalg af hvide kjoler til dig som er på jagt efter sådan en fin sag. Konfirmandkjolen kan de også bruges som - smukke og lette med de fineste detaljer.
pr. side
Viser 1 - 16 af 165
Viser 1 - 16 af 165