Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Information

Tilbud

Nyheder

Hårspænder

Find flotte hårspænder online hos everneed.dk Vi har et bredt udvalg indenfor hårspænder og hårpynt. Vores udvalg består i alt lige fra fine og meget enkle hårspænder, de populære cirkelspænder og fjerspænder til ifinity 8 tals spænder. Vi har også lækre reto hårklemmer som er super flotte i en opsætning. Hele vores kollektion indenfor hårpynt er nøje udvalgt og alle til en overkommelig pris, som alle kan være med på

Underkategorier

 • Hårspænder i guld
  Find flotte guld hårspænder her hos everneed. Smukke cirkelspænder, fjerspænder, infinity spænder og mange flere - alt sammen i en smuk guld. Alle guld hårspænder er smukke både i løst og opsat hår. 
 • Hårspænder i sølv
  Find flotte hårspænder i sølv her hos everneed. Her kan du shoppe cirkelspænder, fjerspænder, infinity spænder og mange flere - alt sammen i en smuk sølv. Alle sølv hårspænder er smukke både i løst og opsat hår. 
 • sort
 • Farvede hårspænder
  F arvede og smukke hårspænder præger i øjeblikket modebilledet og det legesyge kombineret med fashion er i den grad tilladt - vi elsker det Hos everneed kan du finde et stort og fint udvalg af farvede hårspænder. Farvede hårspænder præger i øjeblikket modebilledet og det legesyge kombineret med fashion er i den grad tilladt. Vi er vilde med smukke hårspænder og tilbyder mange flotte i forskelle farver og designs. Franske hårspænder i lækre materialer og designs er et stort hit denne sæson og passer flot ind i den øvrige modeverden. Mange af vores spænder kan lukkes i to størrelser, og er derfor velegnet til både fint og kraftigt hår. Vi ved det kan være svært at finde hårspænder til kraftigt hår, så derfor har vi selvfølgelig sørget for at du ikke går forgæves her. Find din nye hårclis og hårspænder online her hos everneed
 • læder
 • cowboy
 • Hårspænder med sløje
  Stort udvalg af hårspænder med sløjfer - alt fra små søde sløjfespænder til børn til lækre læder spænder til kvinder. Du kan også finde hårspænder med cowboy stof som jo hitter super meget lige nu.
pr. side
Viser 1 - 16 af 161
Viser 1 - 16 af 161