DM Skincare - Dermaroller / krop

Varen er på lager

Specialpris 215 DKK
Pris: 269 DKK
Nålelængde: 1,0 mm.
  Fragt 29 kr. / Fri fragt over 199 kr.
  Levering inden for 1-2 hverdage

Detaljer

Professionel dermaroller til kroppen med en nålelængde på 1,0 mm. Dermarolleren laver bittesmå midlertidige huller i huden, der kan stimulere hudens kollagenproduktion og øge optagelsen af næringsstofferne fra din serum eller creme at trænge ned i huden. Beandlingen kan foretages derhjemme og er forholdsvis enkel, smertefri og billig at komme i gang med.

Før behandlingen: Før du anvender din dermaroller skal du rense og tørre den hud, som du ønsker at behandle du ønsker at behandle. Det er vigtigt at huden er ren inden brug af dermaroller. Det kan være en god idé at foretage behandlingen om aftenen, da huden rødmer, bliver åben og sårbar efter nålerulningen.

Selve behandlingen: Før rullen forsigtigt, uden at trykke hårdt, over det område du ønsker at behandle. 4- 5 gange i hver retning: vandret, lodret, og diagonalt til venstre og diagonalt til højre. Løft rullen hver gang du skifter retning.

Efter behandlingen: Efter brug af dermaroller er huden åben og sårbar og skal derfor have massere af fugt og næring, som hjælper helingsprocessen på vej. Du kan evt. ofre lidt af en god serum på det behandlede område, eller nøjes med en god og nærende body lotion.

Rens din dermaroller: Det er meget vigtigt at du renser din dermaroller efter brug, for at undgå bakterievækst, som kan videreføres til huden. Spray dermarolleren med en desinficerende rens, eller skyl med lunkent vand, og sørg for at få rullet hovedet så alle nåle bliver renset. Lad dermarolleren lufttørre efterfølgende – pak den ikke ind, læg den ikke i et lukket etui og tør den ikke med et håndklæde eller lignende, da vandet skal have lov til at kunne fordampe fra dermarolleren på egen hånd.

Hvor ofte må jeg anvende dermarolleren? Start med at bruge dermarolleren maks. 1 gang om ugen. Særligt ved disse nålelængder på 0,5 og 1,0 mm er det vigtigt at opbygge en tolerance, så du ikke gør mere skade end gavn på huden. Rul aldrig oftere end hver 3. dag.