DM Skincare - Dermaroller / ansigt

Varen er på lager

Specialpris 215 DKK
Pris: 269 DKK

* Obligatoriske felter

Vælg mellem en nålelængde på 0,5 eller 1,0 mm.
  Fragt 29 kr. / Fri fragt over 199 kr.
  Levering inden for 1-2 hverdage

Detaljer

Professionel dermaroller til ansigtet med en nålelængde på enten 0,5 eller 1,0 mm. Dermarolleren laver bittesmå midlertidige huller i huden, der kan stimulere hudens kollagenproduktion og øge optagelsen af næringsstofferne fra din serum eller creme at trænge ned i huden. Behandlingen kan foretages hjemme og er forholdsvis enkel, smertefri og billig at komme i gang med. Stimulere hudens kollagenproduktion, så huden bliver fyldigere, spændstigere og mere glat. Minimere pigmentpletter og mindre ar fra for eksempel akne.

Før behandlingen: Før du anvender din dermaroller skal du rense og tørre den hud, som du ønsker at behandle du ønsker at behandle. Det er vigtigt at huden er ren inden brug af dermaroller. Det kan være en god idé at foretage behandlingen om aftenen, da huden rødmer, bliver åben og sårbar efter nålerulningen.

Selve behandlingen: Før rullen forsigtigt, uden at trykke hårdt, over det område du ønsker at behandle. 4- 5 gange i hver retning: vandret, lodret, og diagonalt til venstre og diagonalt til højre. Løft rullen hver gang du skifter retning.

Efter behandlingen: Efter brug af dermaroller er huden åben og sårbar og skal derfor have massere af fugt og næring, som hjælper helingsprocessen på vej. Start med at anvende en god serum, efterfulgt af en ansigtscreme, der matcher din hud og dine behov.

Rens din dermaroller: Det er meget vigtigt at du renser din dermaroller efter brug, for at undgå bakterievækst, som kan videreføres til huden. Spray dermarolleren med en desinficerende rens, eller skyl med lunkent vand, og sørg for at få rullet hovedet så alle nåle bliver renset. Lad dermarolleren lufttørre efterfølgende – pak den ikke ind, læg den ikke i et lukket etui og tør den ikke med et håndklæde eller lignende, da vandet skal have lov til at kunne fordampe fra dermarolleren på egen hånd.

Hvor ofte må jeg anvende dermarolleren? Start med at bruge dermarolleren maks. 1 gang om ugen. Særligt ved disse nålelængder på 0,5 og 1,0 mm er det vigtigt at opbygge en tolerance, så du ikke gør mere skade end gavn på huden. Rul aldrig oftere end hver 3. dag.