Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Information

Tilbud

Nyheder

 • Emilie Lü - Hoop Perleøreringe
  Emilie Lü - Hoop Perleøreringe

  Smuk buet ørering med 14 perler, som er en skøn detalje til ethvert...

  DKK 99,00
 • Graffiti Aqua
  Graffiti Aqua

  Dette hårelastik er i sort med en halvcirkel detalje med små sten, og...

  DKK 129,00
 • Graffiti Blossom
  Graffiti Blossom

  Dette hårelastik er i sort med en halvcirkel detalje med små sten, og...

  DKK 129,00
 • Crush Purple Fun
  Crush Purple Fun

  Dette hårelastik er i sort med en wavey detalje med små sten, og fås i...

  DKK 129,00

Øreringe

Er du statement elsker eller klassisk minimalist når det kommer til øreringe? Med vores flotte sortiment af øreringe til damer bestemmer du selv looket. Udvalget her hos everneed.dk byder på noget for enhver smag og type. Lad dig inspirere til dit bedste look denne sæson med et væld af forskellige stilarter. Find smukke og moderigtige øreringe til kvinder fra everneed.dk Bestil flotte øreringe til dig selv eller kæresten. Øreringe til damer er super populære og du har mulighed for at skifte ud, efter anledning og humør, hvilket giver plads til konstant fornyelse til dit look. I udvalget fra everneed.dk finder du både ørestikker og hængeøreringe i forskellige nuancer med og uden sten. Du kan også finde de top moderne tassel øreringe


Mangler du?
Ringe i enkelt designEverneed Hænge Øreringe med perleEverneed Ørering med stjernerEverneed PerleøreringeEverneed Kirsebær Øreringe
Everneed Hængeøreringe med kugler Boheme hårspænderEverneed HjerteøreringeEverneed Tassel ØreringeEverneed Fjer Øreringe

Underkategorier

 • Guld
  Guld øreringe er klassiske og et must, hvis du ønsker at udstråle et statement look. Vores udvalg af guld ørestikker er nøje designet og udvalgt til den moderne pige som elsker minimalisme og feminitet. Om det er små ørestikker med sten eller guld ørehænger kan du finde dem her. Øreringe er enhver kvindes must-have og er og vil altid være et must i alle kvinders smykkeskrin. Her hos everneed.dk er mulighederne mange og ofte vil du opdage nye måder at matche alle dine guld smykker på.
 • Sølv
  Sølv øreringe er et must for enhver kvinde. Der er både fine sølv ørestikkere, der er perfekte til et hverdagsoutfit. Leder du derimod efter en flot og prangende sølv ørehængere, så er der mulighed for det og med et par flotte sølv øreringe, har du muligheden for at pifte ethvert outfit op. Er du til et mere råt look kan du finde et par sølv øreringe, der ligger op ad øret og som giver et både minimalistisk og råt look. Står du og skal til fest, kan du finde et par smukke store øreringe til at give det sidste pift til dit festlook.
 • Oxyderet
  Sorte oxyderede øreringe er perfekte til dig, der søger et minimalistisk og samtidig råt look. Derudover er et par sort oxyderede ørestikker perfekte til et hverdagsoutfit, de giver et flot pift til et outfit uden at stjæle alt opmærksomheden. Tag for eksempel et par flotte sorte ørestikker med lækre detaljer som stene, perler eller bare helt enkle. Til specielle anledninger og fester, hvor du har lyst til at skille dig ud er et par store sorte oxyderede  øreringe perfekte. Er du til de super fine og super trendy tassel øreringe eller lange ørehængere kan du finde dem her på everneed.
 • Rosaguld
  Rosaguld øreringe er flotte til så mange forskellige looks og stilarter. Uanset om du er efter et par flotte enkle rosaguld ørestikker, prangende rosaguld ørehængere til fest eller et par boheme rosaguld til at pifte et ferieoutfit op med, så kan du finde det på everneed. Smukke detaljer som sten pryder de flotte rosaguld øreringe.  
 • Hoop øreringe
  Uanset om du er til enkle hoop øreringe der er smukke til at pifte ethvert outfit op eller til et par store hoops til fest, så er der noget for dig på everneed. Der er helt simple guld, sølv, sort og rosaguld hoops til dit hverdagsoutfit. Hvis du er til et mere vovet look, så er flotte dobbelt hoop øreringe helt sikkert noget for dig. Til ferien eller til et flot festlook er et par oversized hoop øreringe perfekte og så smukke.
 • Øreringe i enkelt design
  En helt simpel ørering kan være så flot og kan bruges både til hverdag og fest. Så søger du et par enkle øreringe til at fuldende dit look, så kig her. Du kan finde flotte enkle cirkelørering både med og uden sten. Der er på everneed et stort udvalg af enkle øreringe. Der er smukke øreringe i forskellige former og farver, som med sit moderne design er med til at pifte dit outfit op. Her kan du finde flotte minimalistiske enkle øreringe, som er så trendy og du vil kunne bruge til utroligt mange forskellige styles. 
 • Øreringe med sten
  Uanset om du er til en enkelt eller helt vovet par øreringe, så er et par øreringe med sten så flotte. De pifter med ét et hverdagsoutfit op. Til fest er et par flotte lange øreringe med sten perfekte til festtøjet. Har du lyst til et par enkle øreringe, som stadig kan få dig til at skille dig ud af mængden, så vælg et par flotte ørehængere med sten. Søger du et råt og vovet look, så vælg et par øreringe med sten der ligger op ad øret.
 • Lange hænge øreringe
  Lange hænge øreringe er et must, de går til at pifte et hverdagsoutfit op og er perfekte til enhver festlig anledning. Søger du f.eks. et par lange hænge ørering af kæder som en enkel accesory til et vildt outfit. Du kan også vælge et par vovede lange hænge øreringe til at fuldende et enkelt festoutfit. Du kan finde lange øngeøreringe med sten, flotte perler og smukke detaljer på everneed.
 • Blomster øreringe
  Blomster øreringe er perfekte til en sommerfest eller til et enkelt outfit. Et par farverige blomster øreringe er derudover perfekte til ferien, til en bikini eller sommerkjole. Flotte guld blomster øreringe er også at finde på everneed. En smuk blomsterørering med sten er super til et enkelt hverdagsoutfit.  
 • Cirkeløreringe med sten
  Her på everneed er vi så glade for det store udvalg af cirkeløreringe med sten. Du kan finde så mange forskellige øreringe med sten i cirkelform.
pr. side
Viser 1 - 16 af 175
Viser 1 - 16 af 175